ΔΙΑΜΟΝΗ - villamariatouzla.gr

Go to content

Main menu:

ΔΙΑΜΟΝΗ

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα Villa Maria είναι ένα οίκημα με εξι επιπλωμένα δωμάτια με κλιματισμό σε αποσταση 300μ από την θαλασσα.
Υπάρχουν 3 δωμάτια ισόγεια και 3 σε όροφο, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε ηλικία, από νεαρά ζευγάρια και οικογένειες μέχρι και ηλικιωμένους.
Κύριο μέλημα μας είναι να σας τα παραδίδουμε πολύ καθαρά, γεγονός το οποίο ξέρουμε πως εκτιμούν οι τακτικοί πελάτες μας. Τα δωμάτια είναι πολύ δροσερά χάρις τον προσανατολισμό του κτηρίου. Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαμβάνουν στο μπαλκόνι ή την βεράντα τους θαλασσινή αυρα.
Μέσα σε κάθε δωμάτιο θα βρείτε,εκτός από τα έπιπλα, μια κουζίνα και ένα σετ μαγειρικά σκεύη καθώς και ένα ψυγείο ,τηλεοραση και wifi Internet. Για τους πιο "μερακλήδες" μάγειρες υπάρχει και ψησταριά για barbecue. .
Το κάθε δωμάτιο έχει δικό του ανεξάρτητο μπάνιο με ζεστό νερό διαθέσιμο όλες τις ώρες.
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Τ. και είναι σύμφωνα με τους κανόνες πυρασφάλειας.
Ο περιβάλλων χώρος του κτηρίου εκτείνεται στα 2,5 στρέμματα. Ο μικρός αριθμός των δωματίων ( μόλις 6 ) επιτρέπει στους επισκέπτες μας να απολαμβάνουν άνετα τον χώρο αυτό.
Μπροστά από το σπίτι υπάρχει μια τεράστια αυλή με δεντρα, λουλούδια. Στην πίσω πλευρά του οικοπέδου υπάρχει λαχανοκηπος , ενω γρασίδι καλύπτει το υπόλοιπο του κήπου.
Στην αυλή υπάρχει κατάλληλος  χώρος τόσογια τους μεγάλους που θέλουν να απολαύσουντον καφέ με την ηρεμία τους,όσο και για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να παίξουν.
Στον άπλετο χώρο μας υπάρχουν και θέσεις για την στάθμευση των αυτοκινήτων καθώς και κούνιες για τα παιδιά..
Σε απόσταση την οποία μπορείτε να διανύσετε περπατώντας, μπορείτε να βρείτε μίνι - μάρκετ, εστατόρια, ταβέρνες, σταθμό λεωφορείου, γραφεία ενοικιάσεως οχημάτων και γενικά όλες τις παροχές τις οποίες χρειάζεστε κατά το διάστημα της παραμονής σας
Το όμορφο περιβάλλον μας είναι ιδανικό για ξεκούραση και ηρεμία
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu